Тел: 0988-808-040
Тел: 0888-371-665
ХИДРОИЗОЛАЦИЯ на ПОКРИВИ

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ на ПОКРИВИ

Реализирани проекти ХИДРОИЗОЛАЦИЯ на ПОКРИВИ

  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4
За комфортния живот в къща с плосък покрив е от голямо значение неговата хидроизолация, която действа като своеобразна преграда за валежите към изолацията и вътрешното пространство на вашия дом. Освен защита от влага и сняг, добре направената хидроизолация на покрива предотвратява образуването на конденз на гърба на покривния материал, дори и в изолационния слой.

Когато избирате материал за хидроизолация на покрив, е необходимо да обърнете внимание на нишките на мембраната, изработени от синтетични или стъклени влакна. По правило този материал се продава под формата на ролка, ширината на която е метър, а дължината може да достигне до 20 метра. Благодарение на тази форма няма проблеми  с полагането на материала, а неговата еластичност и хидроизолационни качества позволяват използването на мембрани почти във всяка строителна площадка.

В зависимост от това, колко години гаранция искате да ви дадем за направата на хидроизолация, определяме нашата цена, която зависи от използвания материал (мембрана).
© 2024 Всички права запазени.
Уеб дизайн и хостинг: Domain Kiosk LLC.