Тел: 0988-808-040
Тел: 0888-371-665
ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ и РЕМОНТ на ПОКРИВИ

ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ и РЕМОНТ на ПОКРИВИ

Реализирани проекти РЕМОНТ на ПОКРИВИ

  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4
  • Image 5
Ако покривът е износен до една или друга степен, това не винаги означава, че е необходимо напълно да се ремонтира. Колкото по-стар е той, толкова повече материали и труд ще трябва да бъдат изразходвани.

За да се направи проверка и оценка на състоянието на покрива, е необходимо да се качим в таванското помещение и да видим в какво състояние са гредите, маите, ребрата, дъските, поповете, а след това и на самия покрив - за оглед на летви, мушама, керемиди, обшивка на комини и улуци. Признаци за износен покрив могат да бъдат мокри стени и тавани в стаите на къщата. Вътрешен тест за неговото състояние се прави най-добре при силен дъжд. Тогава е по-възможно да се определят местата и причините за течовете.

Препоръчително е да се прави проверка на покрива всяка година, най-добре през пролетта. Понякога е много трудно да се намери и разбере теч на скатен покрив. Това се дължи на неговите структурни особености, защото водата може да тече на едно место, а течове да се появят на напълно различни места. Поради тази причина частичният ремонт на покрив е по-труден от цялостен. На теория е лесно, но практиката показва друго.
© 2023 Всички права запазени.
Уеб дизайн и хостинг: Domain Kiosk LLC.